piano

Piano ja vapaa säestys

Musiikkitupa toivottaa tervetulleiksi pianotunneille sekä lapset että aikuiset. Pääsykokeita ei järjestetä vaan kaikki paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetus on tavoitteellista soiton opiskelua, jossa edetään jokaisen omaan tahtiin. Oppilaan omien valmiuksien mukaan käytetään joko perinteistä nuottikirjoitusta tai kuvionuotteja.

Vapaa säestys ja sointumerkeistä soittaminen kuuluvat myös pianotuntien ohjelmistoon. Tunneilla käydään kerran viikossa, minkä lisäksi oppilaan oma kotiharjoittelu on tärkeä osa soiton opiskelua. Opetuksen sisältö ja soitettava ohjelmisto rakennetaan jokaisen oppilaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.
HUOM! Sisaralennus saman perheen jäsenille kaikissa Musiikkituvan muskareissa ja pianotunneissa on -10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta.

Lukuvuoden aikana opetusta on 15 kertaa syyslukukaudella ja 17 keväällä. Koulujen loma-aikoina ei järjestetä opetusta. Syyslomaa vietetään 25.-29.10.2017. Myös arkipyhät ke 6.12., pe 30.3., ma 2.4., ti 1.5. ja to 10.5. pidetään vapaapäivinä muskareista.

HYVÄ TIETÄÄ – Lukaise tästä säännöt ja ohjeet tunneille!

Piano & vapaa säestys 30 min.
SYKSY 375 euroa
KEVÄT 425 euroa

Piano & vapaa säestys 45 min.
SYKSY 525 euroa
KEVÄT 595 euroa