Piano ja vapaa säestys

Musiikkitupa toivottaa tervetulleiksi pianotunneille sekä lapset että aikuiset. Pääsykokeita ei järjestetä vaan kaikki paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetus on tavoitteellista soiton opiskelua, jossa edetään jokaisen omaan tahtiin. Oppilaan omien valmiuksien mukaan käytetään joko perinteistä nuottikirjoitusta tai kuvionuotteja.

Vapaa säestys ja sointumerkeistä soittaminen kuuluvat myös pianotuntien ohjelmistoon. Tunneilla käydään kerran viikossa, minkä lisäksi oppilaan oma kotiharjoittelu on tärkeä osa soiton opiskelua. Opetuksen sisältö ja soitettava ohjelmisto rakennetaan jokaisen oppilaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

HUOM! Sisaralennus saman perheen jäsenille kaikissa Musiikkituvan muskareissa ja pianotunneissa on -10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta.

Toimintakauden aikana on opetusta 15 kertaa syyskaudella ja 17 keväällä. Koulujen loma-aikoina ei järjestetä opetusta. Syyslomaa vietetään vko 42 ja talvilomaa vko 8. Myös arkipyhät pidetään vapaapäivinä soittotunneista.

HYVÄ TIETÄÄ – Lukaise tästä säännöt ja ohjeet tunneille!

Piano & vapaa säestys 30 min.
SYKSY 435 euroa
KEVÄT 493 euroa

Piano & vapaa säestys 45 min.
SYKSY 585 euroa
KEVÄT 663 euroa