HYVÄ TIETÄÄ / SÄÄNNÖT

1. Tunneille ovat tervetulleita kaikki oppilaat ilman pääsykokeita. Oppilaan ilmoittautuminen ja oppilaspaikan peruminen tehdään kirjallisesti (esim. sähköpostitse tai paperilomakkeella).

2. Ilmoittautuminen on sitova ja koskee aina koko vuotta kerrallaan (syys- ja kevätkausi). Kevätkausi on mahdollista perua erikseen. Peruutus tehdään marraskuun loppuun mennessä, jotta mahdollisesti vapaaksi jäävä oppilaspaikka saadaan täytettyä kevätkaudeksi.

3. Oppilaan omia poissaoloja esim. matkan, sairastumisen tms. vuoksi ei korvata eikä hyvitetä kausimaksuissa. Oppilaan poissaolosta on aina hyvä ilmoittaa esim. tekstiviestillä.

4. Jos tunti joudutaan perumaan opettajan poissaolon (esim. sairastumisen tms.) takia, pyritään järjestämään tunnille sijainen. Jos se ei onnistu, pidetään korvaava tunti myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, joka voi olla myös normaalista poikkeavaan aikaan.

5. Ryhmätunneille on mahdollista tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on tilaa kauden alettua. Jos oppilas käy vain kokeilutunnilla, siitä peritään yhden kerran maksu.

6. Uusia oppilaita otetaan mukaan ryhmiin myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Hinta muodostuu jäljellä olevien kertojen mukaan.

7. Jos oppilaspaikka perutaan kesken kauden, maksu peritään kokonaan. Käymättä jääneitä tunteja ei korvata.

8. Sisaralennus on -10% saman perheen jäsenille, alennus lasketaan edullisemmasta maksusta.

9. Tiedotus sekä muskareihin että soittotunteihin liittyen tapahtuu pääasiassa WhatsApp -ryhmissä. Huolehdittehan, että yhteystiedot pysyvät ajan tasalla koko kauden. Edelleen toivon, että saan ilmoitukset oppilaan poissaoloista yksityisviesteinä ja WhatsApp -ryhmät pidetään vain yhteisiä tiedotuksia varten.