Kymmenes kausi käynnissä

Musiikkituvan kymmenes kausi on soiteltu käyntiin tällä viikolla! Viikonloppuun mahtuu vielä pari kesäkeikkaa ja sitten suunnataan katseet kohti syksyä. Tupa on tuttuun tapaan täynnä oppilaita, mistä olen enemmän kuin onnellinen! Kalenterissa on omat hetkensä myös vanhusten omille musiikkituokioille hoivakodeissa, joissa minulla on ilo musisoida asukkaiden kanssa, tuttuja lauluja laulaen ja soiton riemusta nauttien.

Syyskauden keikkakalenterissa on jo muutamia päiviä varattuna, mutta vielä on tilaa uusille juhlille ja tapahtumille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat livemusiikkia syntymäpäiville, hääjuhlaan, yrityksen kekkereihin, yksityistilaisuuksiin tai mihin vain, niin suunnitellaan sopivat setit ja kokoonpanot juuri sinulle ja seurueellesi!

Näitä kotisivuja päivitän hyvin harvakseltaan, niin kuin moni on huomannutkin. Ajankohtaisimmat asiat löydät nykyään helpoiten Musiikkituvan sivuilta Facebookista ja Instagramista. Ja hei, aina saa soittaa tai viestittää kun tulee kysymyksiä mieleen!

Aurinkoista ja mukavaa syksyä!

Vastaa