Syyskauden aloitus 2018

”Taas on aika aloittaa, uudet rytmit rummuttaa. On kiva olla yhdessä, kaverit on vieressä, hei!”
Helteinen kesä taittuu syksyyn ja on aika käynnistellä uutta kautta Musiikkituvassa. Iloisesti tervetuloa mukaan musiikin ja oppimisen iloon kaikki oppilaat kotijoukkoineen ja muut yhteistyökumppanit!

Torstaina 16.8. vietetään Uudessakaupungissa ensimmäistä kertaa Vakka-Suomen Taideyhdistyksen aloitteesta Taiteiden yötä. Musiikkitupa on silloin mukana järjestämässä Lasten Taiteiden yö -tapahtumaa yhdessä Nukketeatteri Piironginlaatikon kanssa Rauhanpuistossa klo 18-20. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan taiteilemaan sekä soittamaan ja laulamaan Paukepiiriin! Tapahtuma on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Säävaraus.

Opetus käynnistyy maanantaina 20.8. Olen yhteydessä kaikkiin soitto-oppilaisiin soittotuntien ajankohtien sopimiseksi tämän viikon aikana. Bändimuskarilaisille olen laittanut omat infot aloituksista whatsapp -ryhmissä ja päiväkoti Tiitiäisen perheet saavat omat infokirjeet tällä viikolla. Kerran kuussa kokoontuvat päiväkotimuskarit ja mummomuskarit sovitaan erikseen. Innolla odotan jälleen uusia säveliä, oppimisen ja yhdessäolon iloa ja toivotan kaikille mukavaa ja värikästä syksyä!