Kymmenes kausi käynnissä

Musiikkituvan kymmenes kausi on soiteltu käyntiin tällä viikolla! Viikonloppuun mahtuu vielä pari kesäkeikkaa ja sitten suunnataan katseet kohti syksyä. Tupa on tuttuun tapaan täynnä oppilaita, mistä olen enemmän kuin onnellinen! Kalenterissa on omat hetkensä myös vanhusten omille musiikkituokioille hoivakodeissa, joissa minulla on ilo musisoida asukkaiden kanssa, tuttuja lauluja laulaen ja soiton riemusta nauttien.

Syyskauden keikkakalenterissa on jo muutamia päiviä varattuna, mutta vielä on tilaa uusille juhlille ja tapahtumille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat livemusiikkia syntymäpäiville, hääjuhlaan, yrityksen kekkereihin, yksityistilaisuuksiin tai mihin vain, niin suunnitellaan sopivat setit ja kokoonpanot juuri sinulle ja seurueellesi!

Näitä kotisivuja päivitän hyvin harvakseltaan, niin kuin moni on huomannutkin. Ajankohtaisimmat asiat löydät nykyään helpoiten Musiikkituvan sivuilta Facebookista ja Instagramista. Ja hei, aina saa soittaa tai viestittää kun tulee kysymyksiä mieleen!

Aurinkoista ja mukavaa syksyä!

Syyskauden aloitus 2021

Takana on lämmin kesä, taas vähän erilainen kuin aiemmin. Kesäsoittotunnit täyttyivät kesäkuussa todella hyvin ja saatiin kokea onnistumisen riemua heti kesän alussa! Koronatilanne hieman hämmensi tätäkin kesää ja monia tapahtumia peruuntui. Onneksi päästiin keikkailemaan yksityistilaisuuksiin ja terasseille ulkotiloissa, oli niin hienoa kokea taas pitkästä aikaa live-musiikin voima! Liikkuttavia hetkiä sain kokea myös Kalannissa vanhusten hoitolaitoksissa, kun puolentoistavuoden tauon jälkeen saimme taas laulaa yhdessä – musiikin mieletön voima oli jälleen käsinkosketeltavaa! Yksi torimuskari saatiin pitää ja aurinkoisessa säässä meillä oli mukavaa yhdessä!

Nyt on uuden kauden aloittelu hyvässä vauhdissa ja vaikka tämä tilanne on kauttaaltaan vähän epävarma, niin ollaan uskallettu taas unelmoida ja suunnitella entiseen tapaan soittotunteja ja myös päiväkoteihinkin muskareita. Kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että saamme jatkaa laulamista ja soittamista yhdessä! Soiton ja laulun iloa jokaiselle tulevaan syksyyn, voikaa hyvin ja pysykää terveinä!

Kevään odotuksessa

Hei kaikki musiikin ystävät pitkästä aikaa! Vuosi sitten alkoi hyvin erikoinen aika, joka jatkuu edelleen. Tähän covid -aikaan on mahtunut paljon hämmennystä, uuden opettelua, tuntemattomissa vesissä luovimista. Monta työjuttua ja keikkaa on peruuntunut, palettia on koottu kokoon yhä uudestaan ja uudestaan, menty päivä kerrallaan. Musiikkitupa porskuttaa edelleen eteenpäin, mukana on paljon uusia sävyjä ja myös vanhoja vahvoja värejä, niitä ei ole tarpeen unohtaa. Tällä hetkellä mennään kohti kevättä, valoisin ja toiveikkain mielin. Odotan jo innolla sitä hetkeä, kun voi taas pakata auton täyteen soittimia, koota ihmisiä yhteen live-musiikin äärelle ja nauttia yhdessä laulamisen ja soittamisen voimaannuttavasta tunteesta! Aika näyttää, milloin tämä kaikki on mahdollista. Siihen asti jatkamme yksittäisiä soittotunteja aina voimassa olevien turvallisuusohjeiden mukaan ja tarvittaessa pidämme tunteja etänä.

Yksi tärkeä osa tätä yhden naisen yritystäni ovat NeoLife -tuotteet. Ne ovat auttaneet pitämään pään pinnalla sekä terveydellisesti että taloudellisesti. Tutkitut ja turvalliset ravintolisät auttavat koko perhettäni pitämään yllä parempaa vastustuskykyä ja niiden avulla saamme lisää virtaa työhön, kouluun ja vapaa-ajan liikuntaharrastuksiin. Ympäristöystävälliset ja biohajoavat pesuaineet ovat myös päivittäisessä käytössämme tuomassa lisää helppoutta arjen keskelle. Näihin tuotteisiin pääsee nyt tutustumaan uudessa toimitilassani,osoitteessa Ainonkuja 5b, jonne muutin marraskuun 2020 alussa. Laittakaa rohkeasti viestiä tai soitelkaa, niin esittelen niitä mielelläni lisää! Tässä alla on myös linkki verkkokauppaan, jonne rekisteröitymällä voit tutustua tuotteisiin ja tilata ne vaikka suoraan kotiisi.

https://neolifeshop.com/create_account.php?sponsor=44-806392

Valoa ja voimia kaikille kevääseen! Hymyillään kun tavataan ja musisoidaan taas yhdessä isommalla porukalla heti, kun se on mahdollista! 🙂

Syksyn 2019 sävelet

Uusi kausi alkamassa, nyt jo kuudennen kerran! Olen valtavan kiitollinen, miten te kaikki oppilaat ja yhteistyökumppanit olette tehneet haaveistani totta ja saan jatkaa tätä unelmieni työtä! Soittotunnit ja kerran viikossa kokoontuvat muskarit laitetaan käyntiin viikolla 34 ja siitä eteenpäin jatketaan myös kerran kuussa päiväkotien ja vanhusten hoitolaitosten omia muskareita ja muita musiikkiryhmiä. Kesällä tuli koettua monta mukavaa musakeikkaa ja uusia odotellaan taas syksyn mittaan. Minut saatoitte bongata Pakkahuoneen torilta paitsi soittamassa, myös myymässä Neolifen tuotteita! Neolife kulkee vahvasti mukana Musiikkituvan toiminnassa, antaen minulle voimia ja virtaa tehtä tätä sydämeni työtä! Tuotteista saat lisätietoja minulta, joko soittamalla tai viestittämällä. Iloa ja aurinkoa, sopivasti sateen ropinaa kaikille loppukesän lämpimiin hetkiin ja alkavaan syksyyn! Hymyillään ja soitellaan kun tavataan!
Ps. Näitä kotisivuja päivitän harvakseltaan, ajankohtaisimmat asiat löydät kätevästi Musiikkituvan facebook -sivuilta.

Syyskauden aloitus 2018

”Taas on aika aloittaa, uudet rytmit rummuttaa. On kiva olla yhdessä, kaverit on vieressä, hei!”
Helteinen kesä taittuu syksyyn ja on aika käynnistellä uutta kautta Musiikkituvassa. Iloisesti tervetuloa mukaan musiikin ja oppimisen iloon kaikki oppilaat kotijoukkoineen ja muut yhteistyökumppanit!

Torstaina 16.8. vietetään Uudessakaupungissa ensimmäistä kertaa Vakka-Suomen Taideyhdistyksen aloitteesta Taiteiden yötä. Musiikkitupa on silloin mukana järjestämässä Lasten Taiteiden yö -tapahtumaa yhdessä Nukketeatteri Piironginlaatikon kanssa Rauhanpuistossa klo 18-20. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan taiteilemaan sekä soittamaan ja laulamaan Paukepiiriin! Tapahtuma on kaikille avoin ja pääsymaksuton. Säävaraus.

Opetus käynnistyy maanantaina 20.8. Olen yhteydessä kaikkiin soitto-oppilaisiin soittotuntien ajankohtien sopimiseksi tämän viikon aikana. Bändimuskarilaisille olen laittanut omat infot aloituksista whatsapp -ryhmissä ja päiväkoti Tiitiäisen perheet saavat omat infokirjeet tällä viikolla. Kerran kuussa kokoontuvat päiväkotimuskarit ja mummomuskarit sovitaan erikseen. Innolla odotan jälleen uusia säveliä, oppimisen ja yhdessäolon iloa ja toivotan kaikille mukavaa ja värikästä syksyä!

 

Kevättä kohti!

Aurinkoisin mielin ja uusin sävelin kuljetaan kohti kevättä! En päässyt pitkään aikaan päivittämään näitä kotisivuja, mutta nyt kaikki toimii taas niin kuin pitääkin, jee! 🙂
Tässä muutamia tulevia tapahtumia:
Lankalauantaina 31.3. pidetään U:gin torilla ”Laululankaa” Pop up -muskari, jonne ovat tervetulleita mukaan kaikenikäiset lapset ja aikuiset laulamaan ja leikkimään yhdessä. Kellonaika tarkentuu myöhemmin, tähtäimessä on aamupäivän hetki.
Musiikkituvan kevätkonsertti musisoidaan maanantaina 21.5. klo 18.00 U:gin seurakuntakeskuksessa (Koulukatu 6). Mukana esiintymässä ovat soitto-oppilaat ja kerran viikossa kokoontuvat muskariryhmät. Yleisöä toivotaan myös paikalle, joten tämän päivän voi jo ilmoittaa kotijoukkojen ja ystävien kalentereihin tiedoksi.
Lasten soundi – kesäinen musatapahtuma järjestetään nyt jo toisen kerran maanantaina 9.7. Haapaniemessä. Seurailkaa ilmoituksia lehdissä ja facebookissa, kerrotaan lähempänä sitten tarkemmin lisää.

Laulellaan ja hymyillään kun tavataan!

Uusi sähköpostiosoite

Valoisaa ja aurinkoista kesän alkua! Vanha sähköpostiosoitteeni jää pois käytöstä piakkoin. Uusi osoite Musiikkitupaan on: paivi.kurkilahti@gmail.com. Tallentakaa tämä, niin yhteydet säilyvät edelleen. Kesän aikana Musiikkituvassa on hieman hiljaisempaa, vähän henkäistään välillä niin saadaan tilaa uusille sävelille! Vanhusten parissa pidetään vielä kauden viimeinen Lauluvirkut -kerho Kalannissa ensi viikolla ja Hoitokoti Hellään sovittiin juuri tänään kesäkuun Mummomuskaripäivää. Pari soittokeikkaa yksityistilaisuuksissa on kiikarissa myös ja yksi lasten musatapahtuma heinäkuussa, josta kuulette lähiaikoina lisää. Haluan jakaa tähän kesän alkuun teille vielä Inkeri Ruokosen ajatuksen: ”Laulavasta sylistä nousee laulava lapsi.” Laulakaa lapsille ja lasten kanssa, rohkeasti omalla äänellänne, kesken arjen puuhia tai rauhallisia hetkiä, leikitellen, rauhoittaen, mitä milloinkin on meneillään. Laulakaa vanhuksille, joita sanat eivät ehkä enää tavoita, mutta tuttu laulu menee syvemmälle, koskettaa, ja antaa hetkeksi tunteen, että ollaan yhtä, ymmärretään toisiamme. Lämpöä, laulua, leikkiä ja levollisia hetkiä jokaisen kesään! 🙂

Musiikkituvan kevätkonsertti 21.5.2017

Musiikkituvan kevätkonsertti pidetään sunnuntaina 21.5. klo 17.00 kulttuurikeskus Crusellissa. Laulun ja soiton iloa ovat jakamassa kaikki tällä kaudella kerran viikossa musisoineet Rytmi-, Piano- Ukulele- ja Bändimuskarit sekä soitto-oppilaista pianisteja, kitaristi ja rumpali. Musiikin matkassa liikutaan mm. merellisissä tunnelmissa ja luonnon ihmeiden äärellä. Ohjelmistoa on koottu yhdessä oppilaiden kanssa ja harjoiteltu ahkerasti talven ja kevään aikana. Konserttiin on vapaa pääsy ja arvioitu kesto on n. tunnin verran. Ovet avataan yleisölle ja muskarilaisille klo 16.45. Soitto-oppilaat voivat tulla harjoittelemaan etukäteen saliin klo 16.00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa! Lisätietoja saa numerosta 040 7673925/Päivi.

Lähetyslounaalla elävää musiikkia

Uudenkaupungin seurakunta järjestää Lähetyslounas -tapahtuman lauantaina 4.2. klo 12 ja 15 seurakuntakeskuksessa. Golfravintolan Tapio Pääkkö ja Vakkakokit Oy:n Paul-Erik Hakkarainen loihtivat monenlaista herkkuruokaa pöytään, joten tänne kannattaa ehdottomasti tulla mukaan nauttimaan hyvästä ruuasta ja samalla tukemaan lähetystyötä. Elävää musiikkia ruokailun lomaan soittelen pianolla yhdessä huilisti Jaana Kulmalan kanssa. Lippuja saa etukäteen Kirkkoherranvirastosta sekä Kalannin Säästöpankista. Myös ovelta, mikäli paikkoja on jäljellä. Lisätietoja www.uudenkaupunginseurakunta.fi.

Säveliä Suutarintalossa

Jo perinteeksi muodostunut lämminhenkinen joulutapahtumamme ”Säveliä Suutarintalossa” järjestetään nyt neljättä kertaa lauantaina 3.12.2016 klo 16-19. Luvassa on vanhanajan joulutunnelmaa, glögiä ja joulumusiikkia, jota teille tarjoilevat Jaana Kulmala huilulla ja Päivi Kurkilahti pianolla. Soitamme vanhoja ja uudempia joululauluja ja yleisö voi myös ehdottaa omia toiveitaan. Eteisessä on pieni joulupuoti. Samana päivänä Uuteenkaupunkiin saapuu Joulujuna Turusta, joten toivotamme myös kauempaa tulleet jouluvieraat lämpimästi tervetulleiksi mukaan tähän tunnelmalliseen joulun odotuksen hetkeen. Lisätietoja 040 767 3925/Päivi